Tom

0495215483

0495215483

WE BIEDEN VOORDELIGE LINKBUILDING AAN! Waarom voordelig?

Wie met zijn website hoog in Google wil komen heeft goede backlinks nodig. Het vinden van de juiste backlinks is echt niet eenvoudig, probeer maar om goede relevante backlinks te vinden. Je zal het snel merken. Vaak blijft het bij een link op een partner pagina'(die nites opbrengt) en als men linkbuilding uitbesteedt bij een SEO bureau krijg je vaak ook alleen maar startpagina's. Linkbuilding uitbesteden kan daarom erg frustrerend zijn. En dat wil je niet, je wilt je bezig kunnen houden met je bedrijf! Besteed daarom je linkbuilding uit aan ons team. Wij zorgen voor kwaliteitslinks van relevante websites met een hoge SEO waarde.

image
Waarom Tiered linkbuilding.be?

Get Business Solution & Build Up Your Business

Omdat wij niet het gemiddelde SEO bureau zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste seo strategieen die onbekend zijn in Belgie en Nederland maar veel meer rankings effect hebben dan wat er in Belgie en Nederland aan linkbuilding wordt gedaan. Bij ons krijg je de expertise van SEO specialisten die niet alleen aan linkbuilding doen maar ook daarbuiten. Dat betekent dat we gebruik maken van linkbuilding strategieen die je bij geen ander SEO bedrijf zult tegenkomen. We gaan voor top 3-5 ranking en ondersteunen dat met ons geautomatiseerde linkbuilding systeem wat door alle grote Internationale SEO bedrijven wordt gebruikt. Als je boven je concurrenten wilt komen te staan ga je dat niet redden met startpagina's en linkruil. Ga daarom voor ongewoon en buitengewoon. Zodra je je linkbuilding bij ons laat doen ben je verzekerd van de beste SEO strategie.

Lees meer
image

Wat doet ons linkbuildingsysteem?

DA verhoogd

Bouwt organisch domein autoriteit op voor je website. Op maat gemaakt voor je specifieke locatie en niche (relevantie).

Wij werken dagelijks voor u

Artikelen en links worden dagelijks geplaatst. De content heeft het DNA van Google in zich en is volledig SEO gestructureerd.

Multier Tier techniek

Elk PBN/Netwerk is minimaal 6 Tiers diep. Kan ook Lokaal/Stad/Provincie gerelateerd.

our services

We Provide Best Services

Lorem ipsum dolor sit amet consec adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim .

Sterke Blogs en links

We plaatsen links op de homepage van zeer relevante websites + Maken en plaatsen relevante blogs. Elke pagina ~ 800 - 1400 woorden. Elk domein heeft zijn eigen IP-adres. Wij werken niet met Footprints. Onze websites zijn SSL-gecodeerde sites met sitemap. De websites zijn supersnel onder de seconde.

read more

Wat doen wij niet?

Geen spamming. Geen posts of pagina's met alleen een linkvermelding. We ruilen geen links. We gebruiken geen startpagina's. Onze domeinen hebben verschillende metrics van DA 10 > DA 50+Geen lage autoriteit sites met 0 index.

read more

Een paar Google MYTHES op een rijtje:

“Subdomeinen werken niet ... Masspage is black hat ... PBN's zijn gevaarlijk ... Gespinde inhoud scoort niet ... Voor duplicate content krijg je een penalty ... Linkbuilding werkt niet ... `` Geloof niet in sprookjes het is een mythe!

read more

Wat wel wel doen

Wij doen je SEO totaal niet zoals een gewoon SEO bedrijf dat doet, nee wij zorgen voor linkbuilding die werkt en je website hoger zal ranken. Geen toeters en bellen! Je kunt kiezen uit 5, 10 of 15 zoekwoorden die we gaan ondersteunen gedurende 1 jaar. Maandelijks, drie-maandelijks en een zes-maandelijkse linkbuilding campagne kan ook. De meeste ondernemers kiezen uiteindelijk voor een overeenkomst voor 1 jaar omdat deze het meest effectief is en ook voordelig in prijs.

Read More

Milti Tier linkbuilding

Wij maken gebruik van multitier linkbuilding. Onze domeinen hebben een hoge ``domain rating``. Plat gezegd, je artikelen komen op websites te staan die al veel rankingskracht van zichzelf hebben.

Read More