Verhoog je ranking door een CTR boost

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het bereiken van uw doelstellingen voor zoekmachineoptimalisatie gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het verhogen van uw zoekmachine ranking vereist een goed doordachte strategie. U kunt uw SEO-doelen echter versnellen en uw resultaten sneller verbeteren. Hier zijn een paar belangrijke punten waarop u zich moet concentreren als het gaat om het verbeteren van de plaatsing van uw site in zoekmachines zoals Google.

CTR verhogen

De eerste stap bij het behalen van uw SEO-doelen is het verhogen van uw klikfrequentie. Dat gezegd hebbende, wat is CTR? Het is de verhouding waarin mensen op links naar uw site klikken. De meeste mensen associëren CTR met zoekmachines, maar het gaat eigenlijk om elke link waarop mensen klikken.

Het produceren van inhoud van hoge kwaliteit die mensen willen lezen en betalen voor advertentieruimte op zoekmachines zijn goede manieren om uw CTR te verhogen. Er zijn echter eenvoudigere manieren om het een boost te geven. Een pay-per-visit-service kan bijvoorbeeld het verkeer naar uw website vergroten door links en zoekwoorden te gebruiken die u opgeeft.

Bouncepercentage verlagen

Het bouncepercentage van uw website kan ervoor zorgen dat de positie op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines niet stijgt. Deze statistiek is het percentage mensen dat uw site bezoekt en vertrekt zonder andere pagina’s te bekijken. Een laag bouncepercentage betekent dat bezoekers op je website blijven hangen. Zoekmachines zien dit als een positieve statistiek, dus ze ranken uw site hoger in de zoekresultaten.

Een eenvoudige manier om het bouncepercentage van uw website te verlagen, is door deze sneller te laten laden. Mensen hebben de neiging om heel snel hun geduld te verliezen op internet. Als het te lang duurt om uw site te laden, zullen ze vertrekken voordat ze kunnen communiceren met de pagina’s, waardoor uw bouncepercentage effectief wordt verhoogd. Over het algemeen wilt u dat de pagina’s binnen een paar seconden worden geladen. U kunt dat bereiken door de afbeeldingsgrootte te verkleinen en browsercaching in te schakelen. Beide stappen kunnen seconden duren voordat uw website laadt.

Verhoog de conversieratio van de website

Om de SEO op uw site te verbeteren, moet u weten hoe u de conversieratio kunt verhogen. Deze statistiek is nog een andere factor waarmee zoekmachines rekening houden bij het weergeven van resultaten. Het is het percentage mensen dat een gewenste actie onderneemt wanneer ze uw website bezoeken.

Als u bijvoorbeeld een online winkel heeft, is de conversieratio het aantal mensen dat goederen bij u koopt. Het verwijst echter niet alleen naar de verkoop. Het bestaat uit elke actie die u bezoekers op uw site wilt laten uitvoeren. Stel dat u een website heeft die erop gericht is mensen gratis software te laten downloaden. Uw conversieratio wordt gebaseerd op het aantal mensen dat de software bezoekt en downloadt.

Het versterken van de call-to-action en het wegnemen van afleiding op uw website kan de conversieratio verhogen. Een goede conversieratio ligt rond de 2% tot 3%. Helaas hebben veel websites een percentage van rond de 0,01%, wat overeenkomt met slechts één gewenste actie per 1.000 bezoekers.

Lokale SEO verbeteren

Ten slotte is het bereiken van uw doelen vaak gemakkelijker wanneer u de lokale SEO verbetert. Dit verwijst naar het targeten van mensen in een specifiek gebied, zoals een stad of staat. Als je een dienst of goederen aanbiedt aan mensen in een bepaald gebied, dan helpt het niet veel om bezoekers te krijgen van mensen buiten dat gebied. In feite zal het waarschijnlijk uw conversie- en bouncepercentages verlagen.

Het kan helpen om geotargeted zoekwoorden te gebruiken, zoals de naam van het gebied dat u target. Ook kunnen speciale services het verkeer naar uw website vergroten vanaf elke plaats in de wereld die u opgeeft. Deze methoden kunnen de positie van uw lokale zoekmachineresultaten verbeteren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu er dagelijks meer en meer websites worden gemaakt die gerelateerd zijn aan die van u, kan het een hele opgave zijn om uw website goed te laten scoren voor elk zoekwoord. Dit is echter mogelijk met de juiste SEO-strategie. Onze geautomatiseerde tools voor organisch verkeer helpen de SERP CTR (Search Engine Result Page Click-Through Rate) van uw site te verbeteren.

Organisch verkeer gedefinieerd

Het is verkeer dat naar u of uw site komt wanneer naar termen (trefwoorden) met betrekking tot uw site wordt gezocht via een zoekmachine zoals Baidu, Google, Yahoo, enz. Organisch verkeer verschilt rechtstreeks van betaald zoekverkeer, aangezien dergelijk verkeer alleen via advertenties komt (meestal advertenties van Search Engine Result Pages of SERPS). Kortom, elke keer dat bezoekers vanuit SERP op uw webpagina terechtkomen via niet-advertentieklikken, krijgt u organisch verkeer.

Waarom is organisch verkeer belangrijk?

We zien het belang van organisch verkeer in dat dit ervoor zorgt dat u bezoekers naar uw site krijgt. Bovendien, zolang je goed scoort via SERP, blijf je relevant verkeer naar je site krijgen. Bovendien, hoe meer van dit juiste soort verkeer naar uw site, hoe beter voor u met betrekking tot SEO (Search Engine Optimization). Uiteindelijk leidt dit ertoe dat de bezoekers van uw site worden omgezet in terugkerende klanten.

Dus hoe krijg je fantastisch organisch verkeer?

In één woord, je krijgt het door automatisering. Geautomatiseerd organisch zoekverkeer is de manier. Het is gunstig op de volgende manieren. Ten eerste is organisch verkeer dat handmatig wordt gedaan een lang proces waarbij de resultaten druppelsgewijs binnenkomen. Met automatisering krijgt u echter snellere resultaten die uw SERP-CTR verhogen.

Automatisering is een 24/7 werk

Een ander voordeel van automatisering is dat er 24 uur per dag en zeven dagen per week wordt gewerkt. U hoeft ook niets te doen voordat u betekenisvolle vooruitgang ziet. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden en uw trefwoord(en) op te nemen voor een hoge positie op SERP.

Met automatisering begint het werk meteen

Als u kiest voor geautomatiseerd organisch zoekverkeer, betekent dit ook dat het werk direct aan uw campagne begint, aangezien dit geautomatiseerd is. Bovendien is het SERP Empire-proces eenvoudig en begrijpelijk.

Ga daarom verder met een geautomatiseerde campagne voor organisch zoekverkeer via SERP Boost om de SERP-CTR van uw site te verbeteren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]