Veel gestelde vragen rond CTR verhogen

Werkt het verhogen van de CTR echt voor SEO?

Dat is op dit moment zonder twijfel. Sinds de beroemde case study van Rand Fishkin (oprichter van Moz), waarbij hij erin slaagde een pagina van #7 naar #1 te verplaatsen in slechts 3 UUR, getuigen tientallen casestudies dat dit een van de belangrijkste rankingsignalen is. Google zelf heeft er sterk op gezinspeeld, ondanks het feit dat het beroemd geheimzinnig is met rangschikkingsdetails.

U kunt dan resultaat garanderen?

Helaas kan niemand dat. Er zijn geen zekerheden in SEO. Maar de strategie is goed en het verhogen van de CTR is een go-to-techniek voor veel top-SEO-professionals. Vooral als je in de frustrerende situatie verkeert dat je geweldige inhoud hebt, maar het zo laag scoort dat niemand het ziet. Het goede nieuws? U kunt SERP Empire geheel risicovrij uitproberen met onze 100% geld-terug-garantie . Probeer uw campagnes uit en als het niets voor u is, krijgt u uw investering zonder vragen terug.$

Is dit riskant?

In één woord, nee . Technisch gezien breken de meeste off-site SEO-technieken, zelfs goedaardige zoals linkbuilding, de richtlijnen van Google en kunnen uw website bestraft worden. Echter: als het echt gevaarlijk zou zijn, zou het gemakkelijk zijn om dit soort verkeer tegen je concurrenten te gebruiken en ze te verbannen! Daarom is er in de praktijk niets te vrezen.

Hoe verhoudt het zich tot andere verkeersdiensten?

Diensten waarmee u klikken in de SERP kunt krijgen zijn er in twee soorten. Sommige zijn gebaseerd op click exchange: u klikt op de websites van anderen, en zij klikken op de uwe. Dit is precies zo tijdrovend als het klinkt, en ze hebben ook een beperkt vermogen om klikken in grote hoeveelheden te leveren. Anderen, zoals SERP Boost , stellen u in staat klikken te kopen. Maar ze hebben meestal niet het niveau van de infrastructuur die wij hebben opgebouwd. Gemiddeld kosten ze 20 keer meer dan SERP Boost en beperken ze sterk de resultaten die u met uw budget kunt krijgen.

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

Veel hangt af van de hoeveelheid verkeer die u koopt en hoe concurrerend het trefwoord is. Hoe meer mensen zoeken naar het trefwoord, hoe meer verkeer je nodig hebt om een statistisch verschil te maken (dat wil zeggen, als uw zoekwoord 10.000 hits per maand krijgt, zullen 150 klikken je nauwelijks naar de eerste plaats brengen). Plus, het duurt een beetje voor rankings te stabiliseren. De meeste van onze klanten beginnen na 6 weken een flinke bump in echt organisch verkeer te zien.

Uit ervaring weten we dus dat het afhangt van uw zoekwoorden en hoe u alles configureert: wat we meestal zien is dat uw rankings zullen beginnen te stuiteren ongeveer een week nadat u uw campagnes start. Ze zullen dan beginnen te stabiliseren (met een betere ranking in vergelijking met toen je begon) na ongeveer 45 dagen.